Minbaad.dk
Minbaad.dk - den rene vare
Velkommen til Danmarks nye website for kapsejlere, tursejlere, motorsejlere og surfere. Med Minbaad.dk får du det hele - også test af både, udstyr og portrætter. Vi har ikke et printet magasin og tage hensyn til. Det gør os mere dedikeret på opgaven.

Frem til starten af maj præsenterer vi et foreløbigt design, hvor sejlsporten primært er i fokus. Derefter følger et udvidet program og design, hvor også motorbådsdelen, blogs med sejlere og web-tv er på. Senere følger et marked for både.

Redaktør og den primære drivkraft er 44-årige Troels Lykke, OK- og matchrace-sejler fra Vallensbæk Sejlklub. Troels Lykke har 10 års erfaring som bådjournalist. Han er ud over jobbet på minbaad.dk også fast tilknyttet journalist for Politiken og Børsen om både. Tidligere var han webredaktør på Baadmagasinet.dk.

Den anden partner og drivkraft på minbaad.dk, er sejleren Mikkel Sangstad. Den 41-årige filmklipper fra Østerbro i København, har i mange år været på TV-Sporten i Danmarks Radio, hvor han blandt andet klippede "Tavshedens Pris" omkring doping i cykelsport med Bjarne Riis i front. Nu driver Mikkel Sangstad selskabet Cosmo Film Clip, hvor bla. Gasolin-filmen og tv-serien Anna Pihl blev produceret. Mikkel Sangstad er garant for web-tv på et professionelt niveau.

Fra Århus-området skal Ulrik Johnsen dække stof i Minbaad.dk, mens Bo Teglers vil skrive om sejlads på nationalt og internationalt niveau. På annoncesiden og i sitets bestyrelse, er forretningsmanden og X-99-sejleren Jesper Sommer tilknyttet. Vi ønsker et tæt samarbejde med annoncørerne, men vi tilstræber journalistisk integritet, der skal sikre læseværdighed og troværdighed.

Velkommen til minbaad.dk


Udskrevet fra http://formula40.dk d. 30. September 2020  17:11:09