Fyn Cup
Så har vi været en gang rundt om Fyn.
I weekenden var der afholdt kapsejladsen Fyn Cup hvor vi sammen med 320 andre både deltog. Der var lagt op til en god sejlads lige fra starten, da vinden stod i V-SV med ca. 8 ms.
Kl. 14.30 var vores start og nu skulle den have gas! Det gik rigtigt fint på opkrydset mod lillebælt ca.12-14knob og 15-17knob når vi kom op og flyve, som vi ofte gjorde.

Fyn Cup

Turen under broerne gik lige efter bogen. Vi fik lagt afstand til de øvrige flerskrogs sejlere. Langs med syd fyn kørte det også, vi skulle ikke meget syd for Assens for og kunne lægge Signal bag os. Nu gik det mod Svendborg Sund med spileren sat, krydsede vi afsted i bedste vel.

Vinden løjede dog en del af og gennem Svendborg sund halede Signal ind på os.

Vi havde nu rundet Turø bund og fik halet hjem til foran for tværs, men kunne ikke få det til og køre, så de kom nu foran, ca 10min ved Storbælts broen.

Lige inden målstregen nåede Quorning også foran, da vi i vores fustrationer over, at vi ikke kunne få det til at køre, glemte alt om strategi, meteologi... Et ordentligt rap over nalderne der sætter spor, er hvad vi kan lære af det.
En kanon tur med med lidt af det hele.


Udskrevet fra http://formula40.dk d. 11. April 2021  05:06:33